CP Weddingplanner

Let me introduce, de Cheyenne Pepper Weddingplanner ✨

Ik kreeg vaak van mijn bruidsparen vragen over de planning. Allemaal logische vragen, want trouwen doe je niet elke dag. Vragen als:
Wanneer moet ik de “Save the date” versturen? Wanneer moet ik voor mijn trouwjurk gaan kijken? Hoe lang van te voren moeten we de taart bestellen? Wanneer moet ik langs de bloemiste?

Daar heb ik wat op gevonden, de CP Weddingplanner! Alles wat je nodig hebt voor de planning, in één document bij elkaar. Het is geen fancy boek, maar wél een mega praktische Excel.

Wat zit erin:
* Checklist met to do’s vanaf 12 maanden tot de bruiloft (en erna)
* Incl. Begroting
* Boordevol tips
* Draaiboek
* Contactpersonen en rollen
* Gastenlijst
* Proplijst
* Foto- video en muziek input

Ik ben zelf afgelopen juni getrouwd waarbij alle hulpbronnen en boeken zijn ingeslagen. Alsnog gaven deze mij geen totaaloverzicht waardoor ik uiteindelijk ging voor de (voor mij) meest overzichtelijke oplossing, een Excel!

Afgelopen seizoen hebben diverse bruidsparen al gebruik mogen maken van deze “Planner” en de reacties waren erg enthousiast!

K & R: Het schema was echt onze houvast. Alles stond overzichtelijk bij elkaar, het werkte erg fijn voor ons.

S & A: Ja ik vond het heel handig! Daardoor had ik ook minder stress of ik ergens te laat voor was. Ik zou het zeker aanraden, het geeft veel rust om zo’n overzicht te hebben wat je gewoon kunt afvinken.

Interesse? Bestel via een DM of contact@cheyennepepper.nl de CP Weddingplanner nu voor € 35,- * 🌶️

*het document is niet overdraagbaar aan derden i.v.m. auteursrechten

Leave a Reply