ABOUT ME

Allereerst welkom! Super leuk dat je hier een kijkje neemt. Mijn naam is Cheyenne, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn man en 2 kids in Brabant. Ik ben opgegroeid in een horeca familie dus die zogenaamde Brabantse gezelligheid is er met de paplepel ingegoten. Waarschijnlijk is de liefde voor een goed feestje daar al ontstaan. 

Als klein meisje kon ik niet wachten om mijn verjaardag te vieren. Weken van te voren vroeg ik bijna elke dag of het al zo ver was. Ik kondigde aan iedereen die het maar wilde horen aan dat ik toch echt bijna jarig was. En dat mijn feestje er bijna aan kwam. Het liefste nodigde ik de hele klas uit, wat uiteindelijk vaak (na een beetje zeuren) het geval was. Gelukkig konden we allemaal terecht in de feestzaal in het restaurant van m’n ouders. Waar verschillende feest thema’s de revue zijn gepasseerd. Want dat wilde ik uiteraard helemaal zelf kiezen. 

Hoe ouder ik werd, hoe nóg leuker ik het organiseren van ‘een gezellig samen zijn’ ging vinden. Van verjaardagen, het 25 jarig huwelijk van mijn ouders, het huwelijksaanzoek van m’n broer, tot de babyborrel van ons eerste kindje. Maar ook surprise party’s, vrijgezellenfeestjes, babyshowers en teamuitjes. Alles moest en zou tot in de puntjes geregeld zijn. En uiteraard volledig gestyled in een bijpassend thema.  

Maar niet alleen privé, ook tijdens m’n werk in de afgelopen jaren. Van schoolfeesten op de middelbare en Open Dagen op de Hoge school, tot een stage bij 538 Koningsdag en opening theaterseizoen van Theater de Maagd. Van het (mede)organiseren van personeelsfeesten, openingen van nieuwe winkels en de jaarlijkse kick-off voor Bruynzeel Keukens. Tot teambuildings, Brabantse Wal dag, Halloween en styled fotoshoots op het Landgoed Mattemburgh.

Ontstaan van Cheyenne Pepper..

Door in 2022 voor mezelf te beginnen stapte ik echt uit m’n comfortzone. Maar ook voelde het gek genoeg zo vertrouwd. Eigenlijk viel alles als een puzzel op z’n plaats. Zo’n 16 jaar geleden begon ik aan de opleiding Media & Entertainment Management. Dit omdat ik, later als ik groot ben, evenementen wilde organiseren. Dat leek mij helemaal fantastisch! Maar gaande weg in de opleiding heb ik toch andere afslagen genomen. Andere entertainment vormen als film, theater, tv en radio leken mij opeens ook zo leuk. Ik wilde het allemaal ontdekken waardoor ik events uit het oog ben verloren. Zo gek eigenlijk hoe het kan lopen. Maar nu zijn we weer terug bij het begin, back to my roots!

Het bestaan Cheyenne Pepper!

Het is begin 2024 en ik blik terug op de afgelopen jaren. Het was fan-tas-tisch, niet normaal! Ik had nooit durven dromen dat Cheyenne Pepper zo’n vliegende start zou maken. En dat allemaal dankzij de leukste, liefste en meest dankbare klanten (check al hun lieve woorden hier). En natuurlijk de beste leveranciers! De prachtigste en meest sprookjesachtige bruiloften, dromerige babyshowers, extraverte bedrijfsfeesten, sfeervolle verjaardagen, spetterende gender reveals en zelfs huwelijksaanzoeken passeerden de revue! Neem zeker een kijkje op mijn Instagram als je hiervan wat sfeer wilt proeven.

Ervaringsdeskundige..

Met als kers op de taart.. ons eigen huwelijk! Op 9 juni 2023 trouwde ik met mijn grote liefde. Het was oprecht zo zo zoooo super gaaf om mee te maken! En ik weet nu echt als geen ander wat er allemaal op je af komt en wat er allemaal bij komt kijken. Trouwplannen? Ik neem je graag mee in al mijn enthousiaste ervaringen en ideeën. Want onze meest magische dag zit erop, maar ik kan niet wachten om die van jullie tot leven te laten komen!

WITH LOVE, CHEYENNE

2 Comments

  1. Judith

    Hi lieverd, wat goed! Past idd helemaal bij je. Succes!! With love Judith

    1. cheyennepepper

      Dankjewel Judith, heel lief!! XX Cheyenne

Leave a Reply