Tips

Photobooth

Er is intussen al veel geregeld. De trouw- en feestlocatie zijn waarschijnlijk al vastgelegd. Een fotograaf en misschien wel videograaf. Maar hoe zorg je ervoor dat de gasten direct een blijvende herinnering aan jullie dag mee naar huis nemen? Met een Photobooth! Succes gegarandeerd, ik spreek uit ervaring. Bij ons huwelijksfeest was de photobooth van Moon Creativ dé hit van de avond. De foto’s, maar ook de Boomerangs en Gifjes werden naarmate de avond vorderde, nog grappiger! Uit de photobooth komen steeds 2 printjes. Met de ene print werd ons gastenboek gevuld en de andere werd mee naar huis genomen als een mooie herinnering van de dag/avond. Goed om te weten, de printjes bij Moon Creativ zijn onbeperkt én ze customizen het startscherm van de photobooth en de prints!

Lichtletters

Voor extra sfeerverlichting konden wij ook bij Moon Creativ terecht, ideaal! We kozen voor de fantastische lichtletters Mr & Mrs. Ze stonden te pronken tijdens de borrel, het diner en het avondfeest. De foto’s zeggen genoeg denk ik, het maakte het plaatje compleet, grote aanrader!

Leave a Reply