REVIEWS

22 Comments

 1. Bervoets

  Wat een fantastische bedrijf! Wij hebben Cheyenne ingeschakeld voor onze bruiloft. Cheyenne heeft de volledige aankleding van de dag geregeld. Alles zag er perfect uit. Ze heeft echt geluisterd naar onze wensen. We hadden voor alle aanwezige kinderen entertainment, volledig aangekleed in de rest van de stijl. De communicatie met de locatie werd door Cheyenne helemaal op zich genomen. Wij hebben een top dag gehad, 1 om nooit meer te vergeten!

 2. Wouter en Quirine

  Cheyenne, het was echt een super dag! Alles was voor elkaar en zoals we in gedachte hadden. De ceremonie indeling en tafel versiering zagen er echt allemaal top uit. De taart was ontzettend lekker en iedereen heeft ervan genoten! We willen je erg bedankten voor onze fijne samenwerking, uitvoering en enthousiasme!

 3. Keukens-spuiten.nl

  Cheyenne heeft mij geholpen bij het regelen van het jubileumfeest. Het was heel fijn om even te sparren. Ze kwam met goede ideeën, tips en opties waar ik nog helemaal niet over na had gedacht. Daarna heeft Cheyenne de offertes opgevraagd, al het contact met de leveranciers op zich genomen en alles voor de dag klaargezet. Het was heel fijn dat dit allemaal werd geregeld, zodat ik mijn tijd aan het dagelijkse werk kon besteden. Geen stress van te voren, maar wel een super gezellige dag gehad met het personeel. Zeker aan te raden!

 4. Moreno en Ivanka

  Hoi Cheyenne, ontzettend bedankt voor al het regelen! Het zag er allemaal fantastisch uit en uiteindelijk was buiten eten echt de beste keuze! Helemaal leuk zo onder de boom en wat was het mooi opgedekt!! We hebben echt genoten! Dank je wel.

 5. Marleen

  Lieve Cheyenne,
  Wat een super babyborrel hebben wij gehad mede door jou hulp 🙂
  Alles zag er super goed uit!!
  Ik raad jou zeker aan bij iedereen.
  Top dag gehad
  Liefs

 6. Hannah Ernest

  Wij hebben Cheyenne ingehuurd voor onze bruiloft en hebben de samenwerking als ontzettend prettig ervaren. Cheyenne luisterde goed naar onze wensen, vulde aan waar nodig en dacht mee in beslissingen qua styling die ik lastig vond. Op de dag zelf heeft ze het prachtig uitgevoerd en i.v.m. regen later op de dag, heeft ze last-minute de locatie van buiten naar binnen kunnen omzetten zonder dat iemand daar ook, maar iets van merkte. Ik zou Cheyenne zeker aanbevelen en wanneer je voor haar kiest, kun je een gezellige en vooral duidelijke samenwerking verwachten met een prachtig eind resultaat. Dankjewel!

 7. Sanne

  Cheyenne heeft mij geholpen bij het organiseren van een babyshower. Cheyenne was gelijk vanaf het begin prettig in contact. Ze dacht goed mee, kwam zelf met goede en originele ideeën waar ik zelf niet bij stil gestaan had en ze was op ieder moment bereikbaar als ik vragen had of even wilde overleggen. Op de dag zelf zag alles er super uit en bleef Cheyenne ook nog lang aanwezig op de locatie om alles in goede banen te leiden. Cheyenne, dankzij jou heeft mijn zusje een geweldige babyshower gehad. Ik zou je zeker aanbevelen bij anderen! Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp en wie weet tot in de toekomst 😉

 8. Familie Verpaalen

  Cheyenne is echt een topper! Ze heeft ons geholpen met onze bruiloft. Dankzij het meedenken, haar creatieve ideeën én passie voor haar vak, hebben wij een geweldige dag gehad. We kijken nog steeds met veel plezier terug op deze dag. Cheyenne wist net die extra magische twist aan onze bruiloft te geven. Zelf hadden we geen idee hoe we de aankleding van de bruiloft moesten aanpakken. De ideeën van Cheyenne hebben voor het WAUW effect gezorgd bij onze gasten. Het was écht de finishing Touch. Bedankt dat je onze dag helemaal compleet hebt gemaakt. Wij raden jou dan ook zeker bij iedereen aan!

 9. Kimberley

  Lieve Cheyenne,
  Wat heb ik een geweldige babyshower gehad! Ik was enorm verrast en de aankleding was geweldig! Aan ieder detail had je gedacht, omdat we j/m tweeling krijgen kwam het roze en blauw overal in terug! Super leuk! Tafelaankleding, cocktails, ballonnenboog en een hele leuke jungle tafel met lekkere dessertjes. Heel erg bedankt voor deze mooie dag! Ik ga je zeker bij iedereen aanbevelen. Liefs, Kimberley

 10. Gwendoline Landman

  Wat een lieve, creatieve dame is Cheyenne! Ze heeft ons geholpen met de styling van onze bruiloft en heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dankzij haar snelle schakelen en proactieve houding was alles binnen no-time geregeld. Van een prachtige styling bij onze ceremonie tot de puntjes op de i bij het diner, Cheyenne had het allemaal onder controle!

 11. Dianca

  Lieve Cheyenne,

  Dankjewel dat je de tafels van ons huwelijksdiner tot een prachtig sprookje hebt omgetoverd. De kleuren, bloemen… alles was af!
  Wij en onze gasten vonden het een plaatje!

  Jij hebt onze dag een extra magisch randje gegeven.

  Dankjewel voor de fijne communicatie en voor je geduld en flexibiliteit als ik weer met een vraag kwam of om een aanpassing vroeg. Zeer gewaardeerd!

  Liefs Ferry&Dianca

 12. Suzanne van den Berge

  Lieve Cheyenne,
  We hadden geen betere styling kunnen wensen. Er is super fijn communicatie met jou! Je hebt ook echt aandacht voor de details. De eettafels zagen er prachtig uit en ook de ceremonie was magisch ❤️
  Super bedankt voor het mede mogelijk maken van onze prachtig dag!

  Liefs, Anton en Suzanne

 13. Daan & Esmee

  Wat zag onze ceremonie en diner er prachtig uit door de styling van Cheyenne. Alles matchte prachtig bij elkaar en Cheyenne heeft hier goed voor gezorgd. Ze is voor ons opzoek gegaan naar matchende kaarsen en servetten en er werd zelfs een tafeltje van thuis meegenomen om het helemaal af te maken.
  Tijdens een onverwachte stortbui vlak voor het diner, heeft ze haar uiterste best gedaan om alles zo droog en mooi mogelijk te houden, we waren hier heel blij mee! Lieve Cheyenne, nogmaals heel erg bedankt, je bent een topper.

  Liefs,
  Daan & Esmee

 14. Sanne

  We hebben echt een perfecte dag gehad op onze bruiloft. Cheyenne heeft onze bruiloft gepland en was onze ceremoniemeester. Ze heeft alles prachtig gestyled en goed gecoördineerd op de dag.
  Tijdens de voorbereiding fijne communicatie gehad en het bleek dat Cheyenne precies wist wat wij wilden, want alles was nog mooier dan we dachten. Ze heeft overal in meegedacht waardoor alles voor ons perfect was.

 15. Kimberly

  Cheyenne heeft van onze bruiloft een top dag gemaakt! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft leuke en creatieve ideeën.
  Dank Cheyenne voor alle moeite en je betrokkenheid. Je bent een topper! ❤️

 16. Fam. Vermunt

  Lieve lieve Cheyenne, namens ons ontzettend bedankt voor deze prachtige middag!! Alles was perfect en zo ontzettend mooi en ook al het lekkers wat er stond was heerlijk!! Dit alles heeft het voor ons onvergetelijk gemaakt en dragen we voor altijd met ons mee. Dank je wel voor het snelle schakelen, de fijne contacten en het regelen. Ga zo door en blijf wie je bent. Wij zijn jouw eeuwig dankbaar hiervoor. Liefs van ons allemaal 🩷😘

 17. Claudia van Dijk

  Voor onze gender reveal hebben wij de balonnenboog en de baby blokken gehuurd en daar waren we echt heel blij mee! Het was makkelijk in elkaar te zetten en we kregen er veel complimenten over! Cheyenne heeft goed meegedacht door ook nog het opblaaspompje mee te geven, scheelt je een hoop blazen wat super fijn was! Super leuk contact en heel persoonlijk! Cheyenne is echt een topper dus mocht je een feestje geven, dan moet je echt bij haar zijn!

 18. Sharon

  Mijn vriend heeft dankzij Cheyenne een betere babyshower kunnen regelen dan ik ooit had durven dromen! Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik ben zo enorm verrast. In één woord; geweldig!!!
  Super bedankt en ik weet waar ik moet zijn voor een eventuele volgende babyshower of ander event!

  Liefs Sharon (en Kevin)

 19. Jente

  Inmiddels is mijn babyshower al weer 3 weken geleden, maar nog steeds krijg ik veel leuke reacties en geniet ik er nog van na! De perfecte babyshower werd hij ook wel genoemd! Niemand die het zo mooi kan aankleden zoals jij dat doet!
  Ik had me geen mooiere dag kunnen wensen en dat mede dankzij jou! Enorm bedankt!

 20. Maud

  Dankzij Cheyenne is mijn droom werkelijkheid geworden! Voor mijn 18de verjaardag echt een topfeest gehad, en dat ook nog eens last minute! Nog dagen lang van iedereen gehoord dat het een super feest was. Cheyenne maakt het nog beter dan dat je het jezelf voorstelt! Echt super bedankt en raad haar ook aan iedereen aan!

 21. Desiree

  25-02-2024
  Babyshower voor mijn dochter. Had zelf wel ideeën erover hoe ik het wilde, maar waar ga je beginnen? Bij Cheyenne dus! Ze heeft zo goed meegedacht en kwam ook zelf met leuke aanvullingen en heeft de juiste contacten om het voor elkaar te krijgen. Het eindresultaat was echt zo mooi, de aankleding van de ruimte en de gedekte tafel was overweldigend!!!! De zoete en hartige versnaperingen waren allemaal even heerlijk. Iedereen en zeker mijn dochter waren erg onder de indruk. Het werd een prachtige middag mede door Cheyenne. Aanrader !!!!!

 22. Freddie en Cynthia

  In een woord: Wauw!
  Tijdens onze bruiloft was alles super mooi aangekleed. Bloemen waren precies wat we zochten en taart was heerlijk. Alles was goed geregeld en we hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten. Nogmaals bedank Cheyenne!!

Leave a Reply