REVIEWS

6 Comments

 1. Bervoets

  Wat een fantastische bedrijf! Wij hebben Cheyenne ingeschakeld voor onze bruiloft. Cheyenne heeft de volledige aankleding van de dag geregeld. Alles zag er perfect uit. Ze heeft echt geluisterd naar onze wensen. We hadden voor alle aanwezige kinderen entertainment, volledig aangekleed in de rest van de stijl. De communicatie met de locatie werd door Cheyenne helemaal op zich genomen. Wij hebben een top dag gehad, 1 om nooit meer te vergeten!

 2. Wouter en Quirine

  Cheyenne, het was echt een super dag! Alles was voor elkaar en zoals we in gedachte hadden. De ceremonie indeling en tafel versiering zagen er echt allemaal top uit. De taart was ontzettend lekker en iedereen heeft ervan genoten! We willen je erg bedankten voor onze fijne samenwerking, uitvoering en enthousiasme!

 3. Keukens-spuiten.nl

  Cheyenne heeft mij geholpen bij het regelen van het jubileumfeest. Het was heel fijn om even te sparren. Ze kwam met goede ideeën, tips en opties waar ik nog helemaal niet over na had gedacht. Daarna heeft Cheyenne de offertes opgevraagd, al het contact met de leveranciers op zich genomen en alles voor de dag klaargezet. Het was heel fijn dat dit allemaal werd geregeld, zodat ik mijn tijd aan het dagelijkse werk kon besteden. Geen stress van te voren, maar wel een super gezellige dag gehad met het personeel. Zeker aan te raden!

 4. Moreno en Ivanka

  Hoi Cheyenne, ontzettend bedankt voor al het regelen! Het zag er allemaal fantastisch uit en uiteindelijk was buiten eten echt de beste keuze! Helemaal leuk zo onder de boom en wat was het mooi opgedekt!! We hebben echt genoten! Dank je wel.

 5. Marleen

  Lieve Cheyenne,
  Wat een super babyborrel hebben wij gehad mede door jou hulp 🙂
  Alles zag er super goed uit!!
  Ik raad jou zeker aan bij iedereen.
  Top dag gehad
  Liefs

 6. Hannah Ernest

  Wij hebben Cheyenne ingehuurd voor onze bruiloft en hebben de samenwerking als ontzettend prettig ervaren. Cheyenne luisterde goed naar onze wensen, vulde aan waar nodig en dacht mee in beslissingen qua styling die ik lastig vond. Op de dag zelf heeft ze het prachtig uitgevoerd en i.v.m. regen later op de dag, heeft ze last-minute de locatie van buiten naar binnen kunnen omzetten zonder dat iemand daar ook, maar iets van merkte. Ik zou Cheyenne zeker aanbevelen en wanneer je voor haar kiest, kun je een gezellige en vooral duidelijke samenwerking verwachten met een prachtig eind resultaat. Dankjewel!

Leave a Reply