WEDDING TIME!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Super mooi dat jullie de liefde willen bezegelen met z’n bijzonder voornemen. Er komt vast onwijs veel op jullie af, of is er al op jullie afgekomen. Want de meest gestelde vraag is gelijk, ”wanneer gaan jullie trouwen?”, en ”waar is het feest?”. Ik spreek intussen uit eigen ervaring dat het belangrijk is om eerst te genieten van het huwelijksaanzoek zelf. Dat moet eerst toch echt even landen.

Daarna is het tijd om na te gaan denken over alle mogelijkheden. Vieren jullie het graag intiem/klein of groots? Op meerdere locaties of op een plek? Traditioneel of juist festival thema? Veel of weinig bloemen? Wel of geen bruidstaart? Kortom, zoveel vragen. Maar begin bij jullie zelf. Wat past nu echt bij jullie en waarbij voelen jullie je fijn. Dat is het belangrijkste. De rest volgt vanzelf.

Als weddingplanner neem ik jullie graag stap voor stap mee in alle mogelijkheden zodat het het organiseren van jullie bruiloft zorgeloos verloopt. Hierin is van alles mogelijk, zoals het helpen met opstarten, het stylen van tot het volledig uit handen nemen van de gehele organisatie. Ook is het mogelijk om mij in te zetten als ceremoniemeester.

Andere specifieke vragen of wensen? Schroom niet om even contact op te nemen en je vraag te delen!

WITH LOVE,
Cheyenne

Leave a Reply