DREAM. PLAN. DO.

Dromen doe ik al zo lang.. maar ze waarmaken durf ik steeds niet. Tot nu. NU zet ik de eerste stap. Ik stop met enkel dromen. Ik ga ze laten uitkomen. 

Nog maar net heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga er écht voor! Doodeng en super leuk tegelijk. Ondertussen maakt m’n hoofd overuren en ben ik dolenthousiast! Met een paar mensen die ik liefheb heb ik m’n plannen gedeeld en de reacties zijn super lief en motiverend. “Echt iets voor jou” en “Ik zie het helemaal voor me”. Deze reacties geven mij vleugels! 

Ik heb iets met mooie datums. Daarom moest de startdatum ook een bijzondere zijn. Op 22.02.2022 ga ik van start! Officieel dan, want dan is de inschrijving bij de KVK. Nog een voordeel van z’n datum is dat je hem (als het goed is) makkelijk kan onthouden. Misschien dat trouwdatums daarom ook vaak zo mooi zijn.

Door voor mezelf te beginnen stap ik echt helemaal uit m’n comfortzone. Maar ook voelt het gek genoeg zo vertrouwd. Eigenlijk valt alles als een puzzel op z’n plaats. De reden dat ik 14 jaar geleden (jeetje wat vliegt de tijd) de opleiding Media & Entertainment Management ben gaan volgen was omdat ik evenementen wilde organiseren. Dat leek mij helemaal fantastisch! Maar gaande weg in de opleiding heb ik toch andere afslagen genomen. Andere entertainment vormen als film, theater, tv en radio leken mij opeens ook zo leuk. Ik wilde het allemaal ontdekken waardoor ik events uit het oog ben verloren. Zo gek eigenlijk hoe het kan lopen. Maar nu zijn we weer terug bij het begin en heb ik onwijs veel zin in dit avontuur! 

WITH LOVE, CHEYENNE

2 Comments

 1. Koen, Gaby, Olivia en Emilia

  Hey lieve Cheyenne,

  Wat een mooie stap die je gaat maken! Super dat je je dromen najaagt en ik weet zeker dat je gaat slagen😁 Heel veel succes en als we een feestje willen geven denken we als eerst aan jou😉

  Liefs Koen Gaby, Emilia en Olivia

  1. cheyennepepper

   Wat lief, dank jullie wel! En uiteraard help ik heel graag! XX Cheyenne

Leave a Reply